Bélféreg ultrahang

bélféreg ultrahang

Ha felmész bármilyen csodaszeres oldalra, mindenhol találkozhatsz ál-dicséretekkel, hogy miszerint mennyien is kigyógyultak bélféreg ultrahang nyavajáikból.

Bélférgek!? Az MI? -- Dead rising 3 #15

Ezt egy laikus, aki már sok orvosnál volt a bajaival eredménytelenül mert nem jó orvosnál volt valószínűlegel is hiszi, és azonnal rendeli is meg a csodaszert, ami mindenre jó. Én biológus vagyok egyébként, és jól ismerem a gyógyszerek hatásmechanizmusait, ahogyan a gyógynövények veszélyeit is.

Azt mondják sokan, a gyógyszer az üzlet. Akkor ez micsoda?

valójában mérgező

Ha valakinek komolyabb bél, gyomor problémái vannak, ott csak a tükrözés ad megbízható támpontot. Amikor egy UH észrevesz valamit, akkor ott már nagy a baj.

bélféreg ultrahang

Ha belegondolsz, egy bódításban végzett gyomortükrözés olyan 50 ezer ft, ez meg ugye 15 ezer. Ha valóban kiválthatnák vele a kellemetlen vizsgálatokat, az emberek inkább erre mennének, mert olcsóbb is, no meg bélféreg ultrahang fáj, nem kellemetlen. Orvosi körökben ez nem elfogadott a gyomor, bélrendszer vizsgálatához, a hasi szervekhez adhat egyedül támpontot, mert ott már észrevehet rendellenességeket, és ha azok bizonytalanok, akkor jöhet a CT például.

És, ami szinte biztos bélféregre utal A szinte állandó vagy rendkívül gyakori végbéltáji, illetve végbélviszketés, ha nem párosul aranyérrel, jó eséllyel a bélféreg számlájára írható. Ennél is egyértelműbb jelzés, ha a székletben rizsszem méretű, fehér peték jelennek meg.

Még egyszer mondom: Egy radiológus bélféreg ultrahang nem gyógyíthat!! Az ő feladata az adott kép fehérjék paraziták leírni az elváltozásokat, a többi a belgyógyász, vagy a gasztrológus dolga.

bélféreg ultrahang

Amúgy meg azért nem küldik a lelettel orvoshoz a betegeket, mert egy orvos elmosolyodna például a túlzott parazitafertőzés UH - val való kimutatásán. Azt biztosan tudod, hogy mindenkiben vannak élősködök, amelyeknek csak akkor okoznak gondot, ha túlságosan elszaporodnak.

Egy igazi candidás beteg pl.

bélféreg ultrahang

Hasonlóhozzászólások