Dronspot fereghajto. Dronspot 60 mg/15 mg rácsepegtető oldat közepes testű macskáknak 2x

Így előzheti meg, hogy házikedvence megbetegítse - echoofdalriada.hu

dronspot fereghajto

Nem alkalmazható 8 hetesnél fiatalabb vagy 0,5 kg-nál kisebb testtömegű macskakölykökön. Adagolás: Kizárólag külsőleges alkalmazásra, rácseppentéssel. A megfelelő méretű pipetta kiválasztásához a macska testtömegét a kezelés előtt pontosan meg kell mérni. Egyetlen alkalmazás hatékony.

ফাউমি, টাইগার, ব্লাক অষ্টলর্প মুরগির বাচ্চা বিক্রি করছেন শাহানারা পোল্টি ও চিকস্--কৃষি প্রতিদিন--283

A készítmény előkészítése: 1. Vegyen ki egy pipettát a csomagból. Kupakkal felfelé tartva, csavarva húzza le a biztonsági kupakot.

Nem alkalmazható 8 hetesnél fiatalabb vagy 0,5 kg-nál kisebb testtömegű macskakölykökön. Adagolás: Kizárólag külsőleges alkalmazásra, rácseppentéssel.

A kupakot fordítsa meg, nyomja rá a pipetta végére és csavarva húzza le, ezzel eltávolítva a zárófóliát. Alkalmazása: 1. Húzza szét a szőrt az állat tarkóján úgy, hogy a bőr láthatóvá váljék.

dronspot fereghajto

Érintse a pipetta végét az állat bőréhez és többször erőteljesen dronspot fereghajto össze, amíg a teljes tartalma a bőrre kerül. A macska a tarkójára juttatott készítményt nehezen tudja dronspot fereghajto.

mi a veszélye a parazitáktól való megtisztulásnak calimyrna füge paraziták

Figyelmeztetések: Csak ép bőrfelületre juttassuk a készítményt. Ne engedjük, hogy a frissen kezelt állatról a készítményt más állat lenyalhassa. A termékhez akkor tudsz véleményt írni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy!

panacur giardia bijwerkingen a férgek legtoxikálisabb gyógyszere

Feladó: Annamária Értékelés: Így kisebb stresz believe is és nekem is a féreghajtás! Csak az árával nem vagyok megelégedve.

giardia how to treat

Túl magasnak találom! Feladó: Felícia Értékelés: Észre sem vette, mikor rácsepegtettük a tarkójára!

féregkezelés után az ember a természet parazita

Feladó: Timea.

Hasonlóhozzászólások