Galandféreg készlet. Parazita 1 teszt készlet (EC-LW) - Kineziológia | Gyógyító Növények Természetgyógyász Webáruház

Féreghajtó kutyáknak

galandféreg készlet hogy a pinworms meghal

Akciós ajánlataink Galandféreg készlet További információk A Felins Plus Vermprevet® növénykeverék a férgesség megelőzésére az ellenállóképes bélkörnyezet természetes erejű támogatására, az élősködők kifejlődésének megelőzésére hathat és segíthet az galandféreg készlet a férgek könnyebb kiürítésében. A kémiai féreghajtásokkal ellentétben, amelyek toxinokkal terhelik meg a szervezetet, a növényi Vermprevet pozitív befolyást gyakorol a bél nyálkahártyájára, csírátlanító tulajdonságú és kiűzi az élősködőket az emésztőrendszerből galandféreg készlet anélkül, hogy a bélkörnyezetet megváltoztatná.

galandféreg készlet vermox таблетки отзывы

Galandféreg készlet gyógynövényekből és vitális anyagokból álló keverék segíti az emésztést és tesz az élősködők ellen: kókuszpehely, tökmag, répagranulátum valamint szurokfű, kakukkfű és diólevél illóolaja természetes féregűző hatású és megelőzi a férgek megjelenését. Galandféreg készlet fahéj évezredek galandféreg készlet ezt a célt szolgálja. Már a régi Egyiptomban is ismert volt mint gyomor- galandféreg készlet bélnyugtató, az Ayurveda indiai gyógyászat is megbecsülte az emésztőrendszer egészségére ható előnyeiért.

galandféreg készlet

Gombák, baktériumok és élősködők esetén tisztító hatást mutat. Ugyanúgy a diólevelek a hagyományos gyógyászatban számítanak megbecsült emésztőrendszer-erősítő és élősködőellenes hatásúnak. A szegfűszeget csíraölő hatásáért becsülik.

galandféreg készlet ostorféreg kezelese

A propolisz és a feketekömény megelőző hatású és erősíti az intakt immunvédelmet. Az ananászpor nem csak számos vitális galandféreg készlet tartalmaz, hanem a fontos emésztőenzimet, az anyagcsere aktiváló tulajdonságú broméliát is, ami természetes élősködő elleni fegyverként szolgál.

Hasonlóhozzászólások