Belépőoldal 2017. június 23., péntek
2012. január 11., szerda

Folk-Rock-Maraton 2012.01.14. szombat Budapest - Dürer Kert

Január közepén, egy eddig példa nélküli, nagyszabású, két színpados, csak hazai bandákra építő Folk-Rock-Metal esemény kerül megrendezésre fővárosunkban, Folk-Rock-Maraton néven! A legnagyobb magyar Rock-Metal fesztivál, a Rockmaraton támogatásával megvalósuló rendezvény először 2012.01.14. szombaton kerül megrendezésre, Budapesten a Dürer Kertben! 9 + 1 banda lép fel, és szinte mindegyik készül valami különlegességgel. Mi a Fajkusz Banda népzenészeivel kiegészülve érkezünk majd hosszú idő után a fővárosba, és többek között teljesen új dallal is készülünk. Várhatóan viszünk magunkkal "boltot" is. Fellépésünkre körülbelül 23:20-kor fog sor kerülni. Természetesen nagy szeretettel várjunk minden kedves barátunkat ezúttal is!

2011. december 01., csütörtök

Köszöntő

Köszöntünk minden kedves érdeklődőt az új honlapon!
A zenekar jelenleg az új, a sorban a hetedik lemezén dolgozik, az anyag a következő év első felében várható, Napisten Hava címmel.
Várhatóan kilenc, vagy 10 dal kap majd a lemezen helyet, és természetesen ismét szerepelni fognak az anyagon népzenész barátaink, a Fajkusz Banda jeles tagjai is.
Hangszerelés tekintetében várható újítás, eddig a Dalriada lemezeken nem használt hangszerek is megszólalnak majd, sőt, a várhatóan az album előtt érkező, klipesíteni szándékozott dal konkrétan dudára épül.
A klip látványvilágát, a cselekményt, a kliphez kapcsolódó ruházatokat ismét Laura tervezi, és felügyeli.
A lemezről némi ízelítőt várhatóan a januári Folk- Rock Maratonon hallhat majd a nagyérdemű.
A következő év folyamán a zenekar egyéb tervei is a megvalósítás fázisába kerülnek, a régóta tervezgetett, és sokak által várt akusztikus formáció is színpadra áll majd, ennek részleteiről majd folyamatosan tájékozódhattok itt a honlapon, és a közösségi oldalakon is.
Ha már közösségi oldalak: az új honlapon megszüntettük a vendégkönyvet, a zenekar facebook- profilján lehet az esetleges zenekarhoz címzett üzeneteket közzétenni, illetve az emailcímes elérhetőségeink továbbra is élnek.

Lapozó
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Koncertek

Közösségi média

Koncertszervezés

Horváth László
+36-20-339-76-48
horvath.laszlo@zombie11.hu
www.zombie11.hu