Magyar féreggyógyszer

Magyar féreggyógyszer

Magyar féreggyógyszer

Vincze Miklós újságíró. Korábban a témában: A szusi népszerűségének növekedésével megnőtt a bélférges fertőzések száma is Élete során számos ember megküzd a cérnagilisztával, de a főleg óvodásokat és kisiskolásokat érintő élősködő ma már könnyedén, egy egyszerű tablettával, valamint egy nagytakarítással legyűrhető.

felkészülés férgekre és lárvákra

Hasonló a helyzet a legegyszerűbben a nyers zöldségekről és gyömölcsökről beszerezhető orsóféreggel, illetve a szennyezett homok és föld lenyelésével megjelenő toxokariázissal is. A megfelelő higiénia biztosításával ezek a fejlett világban ma már Magyar féreggyógyszer ritkábban fordulnak elő, de megjelenésük esetén is csak ritkán okoznak súlyosabb tüneteket.

megszabadulni a pinworms től felnőtteknél

Nem így volt ez a XIX. A tokaji Krőczer Krötzer Ágoston Magyar féreggyógyszer alkotta meg az első hasonló szert, melyet néhány éven át csak az apró patikájában árusított.

Magyar féreggyógyszer vesz egy tamponot a gyermek torkából

Ezt persze az orvosok sem hagyták szó nélkül, sőt, egyikük, Dr. Barbás pesti gyermekkórházi segédorvos az Orvosi Hetilapnak Részlet az orvos leveléből, in: Orvosi Hetilap, férgek gyógyszere felnőtt számára Mondatai sajnos elvesztek a számos hirdetés között, sőt, véleményét értelemszerűen más lapok sem vették át.

Magyar féreggyógyszer

A gyógyszer hasznáról tanúságot tevő, sokszor túlzó írások egyikét-másikát vagy talán mindet? A csodaszerként beharangozott csokoládé óriási sikerét, illetve a túlzottan féltő anyákkal teli, gyógyszertárak előtt kígyózó sorokat látva más patikusok, sőt, az első hazai gyógyszergyárak is ugyanilyen csokoládékkal Magyar féreggyógyszer elő. A hatóanyag túlzott fogyasztása ugyan súlyos mellékhatásokkal — végső esetben pedig akár halállal is — járhat, de a Magyar féreggyógyszer és követői által ajánlott dózis nem okozott gondokat, sőt, a rendszeres szedéssel teljesen feleslegesen biztosította túl a gyerekeket.

A kőbányai Hölgy utcában működött Medichemiában a mentolos és mentolos-kokainos drazsék mellett ez is készült — in: Gyógyszerészeti Hetilap, A szert még közel száz évvel megjelenése után,  a harmincas évek derekán is árulták az ország gyógyszertárai és drogériái, szárnyalása azonban a második világháború kitörésével hirtelen megszűnt.

Magyar féreggyógyszer

Hasonlóhozzászólások