Megjelenés végbélgiliszta.

megjelenés végbélgiliszta

Kövessen minket a Facebookon is! Megjelenés végbélgiliszta kezdve hanyagolta el gyermekeit az a 34 éves anya, akinek ügyében most mondta ki a bíróság az ítéletet: sokakat megdöbbentett, de rémtettei ellenére az asszonynak nem kell börtönbe vonulnia.

Az oklahomai Mary Elizabeth Moore öt- és hároméves gyermekére szörnyű állapotban találtak a hatóságok: mindkettejükön látszott, hogy hosszú ideje elhanyagolták és bántalmazták őket, így mindkettejüket azonnal kórházba szállították, ahol eleinte csövön keresztül kellett táplálni őket. A nagyobbik alig volt 12 kilogrammos az egészséges testtömeg lennemíg a kisebbik egy picivel volt több, mint 8 kilogramm - azaz közel a felét nyomta, mint egy megjelenés végbélgiliszta, korabeli gyermek.

megjelenés végbélgiliszta

A szakértők szerint a picik négy hónapos koruk óta nem kaptak rendesen enni - ugyanakkor a nagyobb gyermek az anya más szörnyűségeiről is beszámolt.

Az asszony éveken keresztül alig törődött a saját gyermekeivel - ugyanakkor megjelenés végbélgiliszta csak ő, de élettársa is kegyetlenkedett velük Elmondta, amellett, hogy szinte soha nem látta őket orvos, anyjuk kutyaürüléket etetett velük - melynek bizonyítékát az orvosok is megtalálták a gyerekekben végbélgiliszta formájában.

megjelenés végbélgiliszta

Moore-t bűnösnek mondta ki a bíróság, ám a börtönbüntetést megúszta: hét év felfüggesztettet kapott, valamint megtiltották neki, hogy a gyermekeivel találkozzon - írja a New York Post.

Hasonlóhozzászólások