Parazita termékek,

Parazita tisztító termékek - echoofdalriada.hu

Tartalom Külső és belső élősködők elleni rácsöppentő oldat.

a vastagbél megtisztítása a parazitáktól

Összetétel: Ivermectin: 10 mg, vivőanyag ad: 1 ml spot on Célállat: Verseny- posta- díszgalambok, nagyobb testű díszmadarak. Javallat: Különböző külső  tolltetű, atka, kullancs és belső paraziták orsó- hajszálféreg stb.

parazita termékek tabletták májférgekhez

Alkalmazás módja: Spot on. A madár nyakbőrére kell cseppenteni a tollak széthúzása után.

A kezelést időről-időre meg kell ismételni az újrafertőződés és az ectoparazita peték kelési ütemének függvényében. A külső élősködők toll parazita termékek a szer nem öli parazita termékek.

Az állomány teljes orsóféreg- és hajszálféreg- mentesítése a versenygalambok esetében úgy oldható meg, ha valamennyi állatot három hetenként kezeljük és ezt a kezelést fél éven át folytatjuk.

a pinworm tablettáktól a felnőttek véleményéig paraziták az emberi testben a kezelés jelei

Figyelmeztetés: Kis testű madaraknál a szert a túladagolás miatt ne alkalmazzuk, mert mérgezést okozhat! Kistestű madarak részére rendelkezésre áll a Light SH-Ivermectin csepp.

  • Tisztítsa meg a paraziták testét gyógyszerkészítményekkel
  • A nem megfelelően tisztított ivóvíz fogyasztása, vagy nem ellenőrzött állati fehérje fogyasztása, és a higiéniai szabályok be nem tartása, mind parazita fertőzés forrása lehet.
  • Györgytea Bélféreg, féreghajtás - Györgytea - Betegségkereső Parazita termékek listája, A kannabisz egy ősi népi gyógyír a parazita férgek ellen Ez a tartalom a Sensiseeds eredeti cikkének fordítása.

Megjegyzés: A készítmény élelmiszer-termelő állatoknál nem használható Tárolás: Száraz parazita termékek, 25 °C alatti hőmérsékleten kell tárolni. Kiszerelés: 10 ml.

  • Gombák parazitjai nevek
  • Parazita termékek véleménye. A Magyarországon előforduló féregfertőzések

Hasonlóhozzászólások