Parazitáellenes kezeles. Category: DEFAULT

Ne hagyjuk, hogy bolhák kerüljenek otthonunkba Megfelelő megelőző szerrel rendszeresen kezeljünk minden kutyátmacskát és nyulat, és tisztítsuk házi kedvencünk fekvőhelyét, hogy ne kerüljenek bolhák az otthonunkba.

Cseppek ( spot on )

Ne feledkezzünk meg a porszívó tisztán tartásáról sem: a teli porzsákot vagy a porszívó tartalmát lezárva dobjuk ki, és az egész házat az állatorvos által ajánlott spray-vel kezeljük, a használati utasításnak megfelelően.

Orsóféreg fertőzések megelőzése Igyekezzünk megakadályozni, hogy kutyánk más állat ürülékét szaglássza vagy földet egyen, és mivel az orsóféreg parazitáellenes kezeles is átterjedhet, gyakran mossunk kezet. Szívféreg utazáskor Szívférgességet fertőzött szúnyogok terjesztik, külföldi utazáskor is problémát jelenthet. Konzultáljunk állatorvosunkkal, hogy milyen szívféreg fertőzést megelőző szert használjunk, és hogyan védjük kedvencüket!

Külső-belső parazita ellenes kezelések

Fülatka és rühatka Ha kutyánknak vagy macskánknak parazitáellenes kezeles fertőzése van, minden olyan állat is kezelendő, amely érintkezett vele, továbbá a környező területek — többek parazitáellenes kezeles a fekvőhely — tisztítása és fertőtlenítése is szükséges.

Tetűre utaló jelek kutyákon A fiatal és a legyengült állatokon fordulhat elő tetűúgyhogy nagyon trichinosis székletben kutyánkra.

Rendszeres ellenőrzéssel gondoskodhatunk róla, hogy a tetű fertőzés azonnal észlelhető és kezelhető legyen.

Tüdőféreg kutyákban Rendszeres megelőző kezelést érdemes fontolóra venni, ha gyakran látunk házas vagy meztelen csigát a környékünkön. A házas és meztelen csigák egyre inkább szaporodnak, a kutyák pedig véletlenül lenyelhetik őket.

 • Cseppek-Spot-on - Parazita ellenes készítmények - Egészség - Macska - Vital Pet
 • Paraziták és kezelés
 • Hogyan fertőződik meg egy személy aszcariasis
 • A gyermekekben a férgek fehér vékonyak
 • Mérgezett összetétel
 • Szemcsepp a férgektől
 • Ajánlott parazita ellenes kezelések kutyák és macskák számára
 • Az állatok féregfertőzöttsége sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk.

Kérjünk bővebb tanácsot állatorvosunktól. Vadászó vagy dögöt evő házi kedvencek A házi kedvencek többsége ki van téve a galandféreg fertőzés kockázatának, ám egyesek jobban, mint mások. Ha házi kedvencünk rendszeresen vadászik illetve dögöt fogyaszt el, gyakrabban kell kezelnünk.

 1. A szalagféreg jelei az emberekben
 2. Helminthigiénés hipotézis
 3. Kutyák bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladásának megelőzésére és gyógykezelésére.
 4. Paraziták és kezelés
 5. Giardia cryptosporidium ag stool
 6. Modern gyógyszerek az emberi test parazitjai számára
 7. Iker parazita

Figyeljünk arra is, hogy parazitáellenes kezeles legyen bolhás, mert a bolha is terjeszti a galandféreg fertőzést.

Hasonlóhozzászólások