Sók méregtelenítése

Schüssler-só Nr.4 kalium chloratum D6 80 db

Fizetési információk Főleg a szem- orr- torokbetegségekben, tüdő-hörgő és mellhártyagyulladásban, oltási károsodások és égés esetén használatos. Feloldja a szervezetben elraktározott méreganyagokat és feloldja a kötőszövetben létrejött pangásokat. Javallatai: mirigygyulladások, hurutok, hűlés, hörghurut, a szem, a torok, a nyirokrendszer és a mandulák, a nyáktömlők és az ínhüvelyek stb. Lelki-szellemi szinten megnyitó, görcsoldó, nyugtató hatású, segíti a leválási sók méregtelenítése, enyhíti a stresszt, a gondokat, gyógyítja a lelki sérüléseket.

KCL - kálium klorid. A kálium kiemelt jelentőségű szervezetünk számára.

A Schüssler sók szerepe a szervezetben

Szükséges a sav-bázis egyensúly fenntartásához, az idegrendszeri ingerületek átviteléhez, az izomműködéshez így szívműködéshez isés a sejtek energiaellátásához. Összefoglalva tehát a Kalium chlorid szinte valamennyi életfontosságú sejttevékenységéhez nélkülözhetetlen. Ezért is kiemelkedően fontos, sók méregtelenítése hiányállapotát, nem megfelelő hasznosulását arcdiagnosztikával időben észleljük, mert alkalmazásával számos betegség kialakulásának rizikóját csökkenthetjük.

Hiánya esetén a leggyakoribb elváltozás a tágult erek megjelenése az arcon. Sok esetben a tejszerű elváltozás csak a száj fölötti sávban jelentkezik. Szemléletesen sók méregtelenítése ilyenkor tejbajusz jelzi a hiányállapot kialakulását.

sók méregtelenítése

Szintén jellemző az arcbőr grízessé válása, mely elsőnek a szem körüli területen jelentkezik. Szervezetünk különbözőképpen reagál a Kalium chloratum hiányára, ez annyit jelent, hogy nem kell minden elváltozást észlelnünk arcunkon, hogy a só hiányát diagnosztizáljunk.

A 12 Schüssler-só és minden, amit tudni akart róluk

Elsődlegesen azokban sók méregtelenítése esetekben használhatjuk, ahol gyulladás kapcsán fibrindús váladékok vannak jelen bárhol szervezetünkben.

Ennek alapján a nyálkahártyák és savós hártyák sójának is aposztrofálhatjuk. Ezek a váladékok általában fehérek, nyúlósak.

Ilyen esetekben napi 4x1 tabletta Kalium chloratum D6-ot érdemes elszopogatni, amíg a tünetek fennállnak.

  1. A blog néhány témája esetén ezt az érzést már átéltem, s most ez az élmény ért a méregtelenítő lábfürdőkkel kapcsolatban is.
  2. Méregtelenítés: egy helyen minden, amit tudni kell róla
  3. Hogyan lehet megszabadulni a parazitákból a lisztben
  4. A Schüssler sók szerepe a szervezetben – Kelet Nyugat Egészségközpont
  5. A máj fáj a parazitákat

Tehát el kell szopogatni a Schüssler-só bogyócskákat, és lehetőleg előtte és utána ½-1 órával nem a paraziták tisztítása rókagombával semmi mást, így maradéktalanul fel tud szívódni és hatni a só-biológiai információ a szervezetben, a sejtekben.

A sejtek annyit vesznek fel magukhoz a só-biológiai információból, amennyi az egyensúlyuk visszaállításához szükséges. A Schüssler-só adagolása akut sürgős esetben percenként Schüssler-só tabletta, krónikus elhúzódó esetben naponta alkalommal Schüssler-só tabletta. Gyermekek esetében sürgősségi esetben óránként Schüssler-só tabletta, elhúzódóan naponta 3-szor, vagy 4-szer Schüssler-só sók méregtelenítése alkalmazható.

Csecsemők és kisgyermekek esetén a Schüssler-só tablettát szét kell nyomni és a port a nyelvre szórni.

A leghatásosabb méregtelenítési módszer

A hetedik Schüssler-só alkotó, azaz a Magnézium -phosphoricum só esetében alkalmazható az ún. Ekkor 1 pohár forró vízben 10 darab Schüssler-só tablettát feloldunk, műanyag kanállal elkeverjük, és lassan kortyolva elfogyasztjuk. A Schüssler-só tabletták tejcukrot tartalmaznak, ezért a tejcukor érzékenységben, allergiában szenvedők a Sók méregtelenítése készítményeket nem használhatják! Egyszerre 4 féle Schüssler-só készítménynél többet nem célszerű alkalmazni.

Wilhelm Schüssler német származású orvos fejlesztette ki sók méregtelenítése azt a só-terápiát, mellyel a szervezetben jelenlévő 12 féle esszenciális só sejtszintű információs hatását, hiányállapot esetén energetikailag, az információ szintjén pótolni lehet.

Schüssler-só Nr.4 kalium chloratum D6 80 db

A homeopátia készítés elvén hígításos módszerrel előállított információs tartalom, fizikai alkotó nélkül férgek megelőzése gyermekeknél technikával hozta létre az ún. Schüssler-féle só szereket, melyek a sók sejten belüli hiányállapotának ingerterápiával sók méregtelenítése biokémiai megszüntetését, illetve az anyagcsere egyensúly visszaállítását segíti elő. Schüssler miután sejtszintű biokémiai kutatásai során felfedezte a sók méregtelenítése funkcionális sót és azoknak fontos szerepét az anyagcsere folyamatokban hasonlóan a vitaminok és ásványi anyagok, enzimek fontosságáhozfelfedeztek még több ásványi sót a szervezeten belül, de hatásukat tekintve ezek csak kiegészítő ásványok, sók.

sók méregtelenítése gyógyszerek a pinworm férgekhez

A Schüssler-féle szerek -sók a sejtek fiziológiai-biokémiai folyamataira hatnak, mégpedig a biológiai inger ingerterápiabiológiai információ szintjén és formájában.

A komplementer medicina, sók méregtelenítése különböző természetgyógyászati- gyógymódok és alkalmazások pl. Schüssler-só terápiaaz egyén számára szükséges medicinális terápiát-kezelést-diagnosztikát soha nem helyettesítő - helyettesíthető, vagy azt önhatalmúlag ki- és felváltó - felváltható "terápiás" alkalmazások, csak a fizikai-lelki javulást és jóllétet, gyógyulást elősegítő és támogató kiegészítő gyógymódok!

sók méregtelenítése

Ezek a biokémiai sók meghatározzák a felépítésünket, működésünket, a sók fontos elemei és energiaforrásai a sejtjeinknek. A sók elektrolitként működnek a sejtekben, szerepet játszanak sók méregtelenítése sejtek bioelektromos sók méregtelenítése. A sejtek normális működésének alapfeltétele a sók megfelelő mennyisége és a sók egymáshoz viszonyított megfelelő aránya a sejten belül.

Táplálékkal nem vihetőek be ezek az esszenciális sók a szervezetbe, mert méretüknél fogva nem tudnak áthatolni a sejtmembránon sejtfalon.

Így csak a vér és a szövetközti nedv raktárai pótlódnak, ezért az ásványi anyagok pótlása szájon át sokszor nem elégségesek, illetve nem érhető el velük a kívánt hatás.

A vérben, ill. Ezek a relatív só-hiányok leginkább azért jönnek létre, mert már sók méregtelenítése értelemben nem reakció képesek, más anyagokkal léptek kémiai kapcsolatba és azzal lekötődtek pl. Ezek a só-hiányállapotok jellegzetes tünetekkel mutatkoznak. Minden heveny vagy krónikus idegi, lelki, testi megerőltetés, betegség, táplálkozási probléma megterheli a szervezetet, és előbb-utóbb felboríthatja annak elektrolit egyensúlyát is a sejten belül, illetve gyengítheti az immunrendszer és a szervezet antioxidáns-méregtelenítő működőképességét.

Só-hiányállapot léphet fel, azonban élettanilag is a kor előrehaladtával, idős emberek esetében, illetve változókorban. Menopauza esetén nők és férfiak számára is igen jótékony és erősítő jelleggel bírhat a Schüssler-só terápia.

Hogyan kell méregteleníteni jól és egyszerűen?

Akut betegségek esetén egy adott só hiánya kifejezett lehet akutan fellépő só-hiányilyenkor a krónikus só-hiányállapot mint tünet együttes háttérbe szorul. Azonban ha az akut folyamat lezajlott, ismét kimutatkoznak a "valódi" krónikus só-hiánytünetek is. Ezért az akut folyamatok esetében átmenetileg nem adhatóak a krónikus só-hiányra adott sók méregtelenítése, csak a heveny betegséget követően!

Görcskészség az izmokban, fokozott izzadás, hőhullámok kialakulása, gyomorsav túltengés lásd. Az arcon szinte minden sóhiány tünete megmutatkozik: arc elszürkülése vagy sápadtsága, értágulatok, májfoltok képződése, fokozott pattanásos tünetek gyakran gennyesekfokozott az arcbőr zsírosodása, hirtelen korai ráncosodás lép fel bioenergetikai mozgásgyakorlatok "arc-térkép" és arcmasszázs.

sók méregtelenítése Ascarist álmodott

Hasonlóhozzászólások