Koi paraziták

Paraziták hal ezüst pontyban

Online Laboratórium Mi a teendő halbetegségek esetén? A tó vizének rendszeres ellenőrzése és gondos kezelése mellett ritkán lépnek fel      halbetegségek.

Ha a halak mégis megbetegednének, biztos és megbízható segítséget nyújtanak a sera gyógy- és ápolószerek. A legfontosabb ápolószereket itt gyűjtöttük össze.

TetraPond MediFin 500 ml (143869)

Esélytelen paraziták A gyorsan csökkenő hőmérséklet koi paraziták a túlzott mértékű telepítettség gyengíthetik a halak ellenálló képességét. A sera pond omnisan legyőzi a parazitákat. Hal- és növénybarát és azonnal megsemmisíti a gombaspórákat.

A sera pond cyprinopur hatékony a hasvízkór ellen. A halak tavasszal különösen érzékenyek a betegségekre.

koi paraziták megszabadulni a férgektől az egész család számára

Egy kúra a sera pond cyprinopur® termékkel legyőzi a tavaszi vírusokat. A sera pond omnipur legyőzi a leggyakoribb hal betegségeket: bakteriális fertőzéseket, uszony- rothadást, gombásodást Saprolegnia, Achlyabőrbetegségeket Costia, ChilodonellaTrichodina-t, Oodinium-ot, uszony- és bőr férgeket Dactylogyrus vagy Cyrodactyluskülső sérüléseket és sebeket. Ezáltal fáradtság nélkül tudjuk a beteg halnak juttatni az ápolószert, célzottan a bakteriális megbetegedésekre és a megfelelő adagban.

7 thoughts on “Paraziták koi pontyokban”

Sera med Professional egyedülálló gyógyító erejű ápolószer A sera med Professional ápolószerek gyorsan és megbízhatóan hatnak. A gyors hatást az oldószer komplexekkel összefüggő új hatóanyagok révén sikerült elérni. A sera med Professional Tremazol® hat órán belül megöli a kopoltyúférgeket. A sera med Koi paraziták Tremazol® rövid kezelési idejének köszönhetően a halakat alig terheli.

A szabadalmaztatott hatóanyagoldat komplexnek köszönhetően különösen hatékonyan oszlik el a vízben.

koi paraziták

A sera med Professional Tremazol® hatékony kopoltyú- bőr- pikkely- és galandférgek ellen. A halakat kezelje egy karantén medencében, mert a kezelés után vízcsere szükséges.

A Tihany elıtti vizekbıl származó halak parazita rákjainak. Ezüst kárász Carassius auratus gibelio Bloch 1 0 0 0.

A sera med Professional Argulol termék nemcsak az éppen tapadó, szívó parazitákra, hanem a szabadon úszó rákfélékre is hatásos. Már 24 óra elteltével befejezettnek teklnthető a kezelés.

Az időközben kikelt parazitafélék befogására három koi paraziták múlva ésszerű megismételni a kezelést.

koi paraziták

A használat után a tóban nem szükséges vizet cserélni. A sera med Professional Argulol pontytetvek, cslmbe LernaeaErgasllus-hal Ergasllus és parazita jellegű ászkarákok ellen hat. Ez a célzott alkalmazás erősítl a halakat és növeli a vitalitásukat.

Hasonlóhozzászólások