Széles körféreg. Kína peszticid gyors szárító XSG gyártók - termékek - Changzhou KODI Machinery Co., Ltd.

széles körféreg

Három hatóanyaga különbözik egymástól, mindegyik sokféle férget megcélozva, amelyek kutyákat megfertőzhetnek.

kenet eredmény táblázat

Az ezzel a gyógyszerrel kezelt parazita fertőzések magukban foglalják a szalagféreg, a horogféreg, a körféreg és a korbféregfertőzéseket. Ezeket a parazitákat a gyógyszer semlegesíti.

Az Ascaris tojás általában megtalálható a parazita gyógyszerek neve

Általánosságban elmondható, hogy minél nehezebb a kutya, annál erősebb az adag kezelése. Az állatorvos megmondja a szükséges széles körféreg és mennyi ideig szükséges a kezelés.

széles körféreg enterobiasis egy nap alatt

Ezeket a tablettákat kézzel lehet etetni a kutyának, vagy össze lehet keverni az ételével. Vigye kutyáját azonnal az állatorvoshoz, ha úgy gondolja, hogy mellékhatásaitól szenved. Az optimális és biztonságos adagolás a kutyától és a kezelt állapotától függően változhat.

az emberi szarvasmarha szalagféreg fertőzésének módjai

Mivel ez a gyógyszer bizonyos kutyák számára nem biztonságos, alapvető fontosságú, hogy mindig tájékoztassa kerek féreg ketrec állatorvost, ha kutyáját tenyésztésre használják, terhes vagy szoptató, valamint allergiája, egyéb betegsége vagy folyamatos egészségügyi állapota van, és ha bármilyen más gyógyszert, kiegészítőt vagy gyógynövényt kap.

Azonnal kérjen sürgősségi állatorvosi segítséget, ha kutyájának allergiás vagy túlérzékeny reakciója van. A kutyák reakciójának leggyakoribb jelei széles körféreg csalánkiütés, duzzanat, bőrkiütés, mellkasi fájdalmak, valamint légzési vagy nyelési nehézségek.

széles körféreg

Hasonlóhozzászólások